Magazine Schoon Strand Scheveningen

Ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van de Grondstofjutters is een magazine gemaakt. Bij dit initiatief krijgen bewoners en bezoekers een juttas bij deelnemende strandtenten om afval in te verzamelen. In het magazine komen ook andere partijen die zich al jaren inzetten voor een schoon Schevenings strand aan het woord. De artikelen zijn hieronder te lezen.

Lees hier de online versie van het magazine

Leen pronk

Leen Pronk, mentor van de schoonmaakploeg op het strand, vertelt hoe hij ‘s nacht met zijn team hard werkt om het strand ’s morgens weer schoon te krijgen. Lees het interview.

Eite Levinga

Eite Levinga werkt als boulevardmanager op Scheveningen en weet als geen ander wat er op en rond om het strand gebeurt. Lees het interview.

Noortje Schrauwen

Noortje Schrauwen blikt als initiatiefnemer van Grondstofjutters terug op vijf jaar samenwerking rond het terugdringen van zwerfafval op het Scheveningse strand. Lees het interview.

Ralph Groenheijde

Ralph Groenheijde vertelt meer over TrashUre Hunt en hoe hij daarmee jaarlijks duizenden mensen weet te inspireren en te motiveren. Lees het interview.

Peggy ten Hoopen

Peggy ten Hoopen is Strand- en boulevardmanager van Scheveningen werkt nauw samen met verschillende partners, zoals het Haags Veegbedrijf dat elke dag het afval opruimt, TrashUre Hunt en Grondstofjutters die projecten verzinnen voor een schoon strand. Ze vertelt meer over de campagne Schoon doen we toch gewoon. Lees hier het artikel.

Deel dit bericht op social media:
Scroll naar de bovenkant