SUPpen is terug: doe mee aan de SUP-actie!

Deze zomer is de SUP-actie terug! In de maanden mei tot en met september 2023 kun je weer wekelijks gratis een rondje SUPpen en zwerfafval vissen uit de Haagse grachten.

Meld je aan voor de SUP-actie

Peddelend de stad schoonmaken

SUPpen staat voor stand up paddle; je staat op een grote surfplank op het water en peddelt vooruit. SUPpen is een hele toegankelijke watersport en iedereen kan het leren. Het is ideaal te combineren met het vissen naar zwerfafval.

Met een grijper kan je vanaf het SUP board makkelijk bij zwerfafval in het water waar je normaal niet bij komt. Zo zorg je naast een sportieve en leuke activiteit er ook voor dat het Haagse water vrij blijft van zwerfafval. Bekijk in de video hieronder hoe je kan SUPpen en zwerfafval vissen.

Aanmelden gratis SUP-actie in Den Haag

In de maanden mei tot en met september 2023 organiseren we weer in samenwerking met Kiteboardschool.nl de succesvolle SUP-actie. In deze maanden SUP je wekelijks gratis door Den Haag. Aanmelden kan via het boekingssysteem op de website van de kitesurfschool. Je begint vanaf de startlocatie Kaai 13. Vanwege het grote succes van vorig jaar komt een tweede startlocatie. We houden je op de hoogte over deze locatie. Je SUPt in een rondje van ongeveer 2 uur door de stad. Dit is een leuke manier om de stad van een ander perspectief te bekijken en zwerfafval uit het water te vissen.

Wanneer: Op donderdag kun je starten vanaf 12.00, 14.00 of 16.00 uur.
Kosten: Gratis als je zwerfafval gaat opvissen.
Locatie: Kaai 13, Dunne Bierkade 13, 2512 BC Den Haag.

Belangrijk om te weten:
✓ Er is minimaal één volwassene aanwezig
✓ Je bent in het bezit van zwemdiploma A
✓ Je mag maximaal 2 uur op het water blijven
✓ Het materiaal (SUP boards, schepnetjes, vuilniszakken) wordt verzorgd

Deel dit bericht op social media:
Scroll naar de bovenkant